17. juni 2014


Hei alle sammen…

1. Ja nå nærmer det seg endelig slutten på rehabiliteringen av laget vårt. PM og USBL har hatt tre befaringer i området og det blir derfor forestått «Noen» etterarbeider. Det skal være overtagelse i løpet av nær framtid, innen 1. juli, som er sluttdato for prosjektet.

2. Det har vært mange spørsmål i den senere tid i forbindelse med blant annet; gjerder, oppsett av egne boder, remonteringer av diverse på vegg, maling etc
a) Gjerder; enkelte har reagert på høyden på «tremetere» foran og bak. Vi vil nå bli ferdig med prosjektet for så å ta en gjennomgang for hver rekke for eventuelle justeringer .
b) Oppsett av egne boder; Vi vil først stadfeste hvilke regler som er gjeldende etter nye kommunale og interne bestemmelser. Sikkerhet relatert til brannfare og hensyn til naboer er et par viktige punkt! Vi vil informere om dette i et senere info.
c) Remontering; Det er viktig at remontering av markiser etc ikke skjer før vi har overtatt etter rehab. Noen få har, til tross for tidligere info og møter, montert opp markise og demontert kledning for å bygge platting. Dette kan få konsekvenser for laget og i ytterste konsekvens for respektive beboere.
d) Maling; Det er lovet at vi skal levere ut maling til hver enkelt. Dette er dessverre noe forsinket pga manglende spann. Men vi vil sørge for at det blir satt ut maling innen juni er over. Vi plasserer spannet innenfor gjerdet ved boden. PM skal forestå maling av endegjerder som avsluttes mot vegg. De som har endegjerder som går utenfor vegg får maling til dette.

3. Info system for borettslaget Vi erfarer at det er vanskelig å gi hurtig nok informasjon til våre andelseiere. I denne forbindelse søker vi å lage en envegs info kanal via mail og/eller SMS. Vi ber alle som har Email/mobiltlf om å melde dette på LKVBRL@gmail.com . Frist for tilbakemelding settes til 15. august 14. De som ikke har mail/mobiltlf bes melde dette til Nina Enger LKV 328.

4. El-Biler og lading Det er stadig fler som anskaffer seg El-bil. Dette er jo positivt, men lager utfordring for Skjettenbyen og eget lag. FO ser på en løsning med tilbakemelding ca 2. sept. Pr dato er det ikke nok tilgjengelig el-kapasitet fra Trafo,! Vi kommer tilbake med løsning. Så ønsker vi hver enkelt beboer i Nye Landskronaveien Borettslag en riktig fin sommer !!

For styret Jarle Bryhn