15. november 2015


Landskronaveien Borettslag
Beboerinformasjon  November 2015


1. Felleskostnader/husleie
Vi informerer om at felleskostnadene ikke vil øke ved årsskiftet. Borettslaget har god økonomi og vi ser ikke behov for økning.
 
2. Belysning i stikkvegene.
Den belysning vi har for stikkvegene er lampene på bodene. Her er det for en stund siden etablert en ordning med at noen beboere betaler for strømmen og noen betaler for lyspærene. De med føleren/sensoren for lampene på sin side av boden betaler for forbruket og naboen sørger for lyspæra.
Vi oppfordrer alle til å kontrollere at lampene er i funksjon så vi har det så lyst som mulig i borettslaget.
 
3. Desember måned.
Vi nærmer oss adventstiden og bruken av stearinlys/åpen flamme innomhus vil sannsynligvis øke i de fleste hjem. Vi ber alle være bevisste eventuell brannfare og ikke la lys brenne når det ikke er mennesker i rommet.
 
4. HMS
Vedlagt finner dere vårt HMS skjema. Dette er for egenkontroll og vi ber alle beboere å fylle ut skjemaet og returnere det etter den info som står oppgitt, pr 1. desember 2015.
De som eventuelt har oppbevaring av gass, mer enn 2 enheter i bod eller garasje, skal etter forskriftene fra brannvesenet merke dør med skilt om «Gass under trykk». Oppgi derfor dette på skjemaet så får dere utdelt merke som skal settes opp.
 
5. Husk JULEGRAN TENNING
Lørdag 28. november, utgitt egen info om dette! Det er jo alltid ønskelig med snø denne dagen, men det kan vi dessverre ikke garantere! Men julenisse og hest og slede/kjerre blir det.
 
6. Minner også om beboermøte tirsdag kl 18.00 i klubbhuset SSK.



Vel møtt !!
 
For styret
Jarle Bryhn